Terug
Geen categorie

Bertie haar functie zit als gegoten!

Bertie Smulders, assistent regiomanager bij Medipoint

Een oud-collega attendeerde Bertie destijds op onze organisatie: ga eens kijken bij Medipoint, dat is echt iets voor jou, dat weet ik zeker!

 

Zo gezegd, zo gedaan. Begin 2017 stapte Bertie als winkelmedewerker bij ons binnen en eind vorig jaar maakte ze de stap naar assistent regiomanager.  

Voor Medipoint werkte Bertie als community manager bij een kledingmerk en was ze verantwoordelijk voor maar liefst zeven filialen. Een leuke, maar ook erg hectische baan. Nu is ze verantwoordelijk voor drie filialen en staat ze zelf dagelijks in de winkels. Een combinatie die haar perfect past, want ze vindt het nog steeds ontzettend leuk om met de klant bezig te zijn. 

Ze vertelt: Wat me opvalt, is dat het voor klanten een drempel kan zijn om voor een hulpmiddel te kiezen. Ze zien het soms als achteruitgang. En dat terwijl het ze zo kan helpen! Voor mij geeft het een fijn gevoel als ik mensen op hun gemak kan stellen en ze kan helpen bij hun hulpvraag. Het moment dat ze toch met een goed gevoel de winkel uitlopen…daar doe ik het voor.”

Bertie werkt sowieso graag met mensen samen. Ze vindt het een uitdaging om de verschillende winkels écht bij elkaar te brengen en ze geniet ervan om te zien dat dat supergoed gaat. “Met zijn elven zijn we echt één team. Een team voor drie winkels. We staan voor elkaar open, geven elkaar feedback en leren van elkaar. Daar ben ik trots op.”

Ik krijg hier veel vrijheid, waardoor ik me snel thuis voelde.

Daarnaast zoekt ze altijd nieuwe uitdagingen op en pakt ze er graag taken bij. Dat is volgens haar ook zo typerend voor Medipoint. Het is een hele toegankelijke organisatie, ze bieden kansen en hebben echt oog voor ontwikkeling. 

Kortom, het coachen van haar team, het samenwerken met andere winkels, de projecten…de rol van assistent regiomanager zit haar als gegoten. “Je bent overal bij betrokken. Omdat je zo dichtbij staat, kun je snel van betekenis zijn en een ander verder helpen. Dat maakt voor mij dat er genoeg uitdaging in deze functie zit en ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!’” 

Wil jij net als Bertie Smulders impact maken?

Wij hebben verschillende Geen categorie vacatures beschikbaar: