Terug
Planning & Administratie

Cindy stapte uit haar comfortzone en gooide het roer om

Cindy Nijmeijer , Adviesplanner bij Medipoint

Ik ben van plan mijn 25 jarig jubileum bij Medipoint te vieren!

“Wil je echt eens wat anders? Stap dan uit je comfort zone. Kijk eens binnen een andere branche. Dat geeft ontzettend veel energie!”

Cindy komt bij enorm commerciële bedrijven vandaan. Zo heeft ze een aantal jaar bij de grootste vacaturesite van Nederland gewerkt en stapte hierna de media wereld binnen. Hier had zij commerciële, service verlenende en plan/projectmatige functies.

Tijdens een beurs werd zij getriggerd door de zorghulpmiddelenbranche. Nadat zij een derde reorganisatie niet overleefde gooide Cindy het roer om. Nu is zij adviesplanner bij Medipoint. Veel aspecten vanuit haar werkverleden en interesse komen nu samen; de functie is commercieel gericht, ze heeft een planmatige en adviserende rol én zorg verlenend.

Ik moet nog 25 jaar werken, dus dat ga ik hier doen. Kan ik toch nog ergens mijn 25-jarig jubileum vieren!

Cindy heeft tijdens haar inwerktraject de basis geleerd. Dat is fijn. Maar dan ben je er nog niet. Er zijn veel zaken die nét even anders lopen, er wordt immers met mensen gewerkt. Aangezien de cliënt op nummer 1 staat bestaan er tal van uitzonderingen bovenop het standaard proces. En dat is mooi maar, zo kunnen we de dienstverlening bieden die we willen.

Doordat Cindy in een totaal nieuwe omgeving werkt leert zij elke dag. Ze vindt het super interessant om elke dag weer te leren welke zorghulpmiddelen er zijn en wat je er mee kunt.

Wil jij net als Cindy Nijmeijer impact maken?

Wij hebben verschillende Planning & Administratie vacatures beschikbaar: