Terug
Techniek

Cuenton is super trots op het mooie product dat hij maakt

Cuenton Mills, werkplaatsmonteur bij MHG

Cuenton heeft zijn eerste weken als werkplaatsmonteur er net op zitten en is helemaal enthousiast. “Ik zie mezelf hier nog heel lang werken!”

Via via kreeg Cuenton MHG op zijn radar toen hij op zoek was naar een nieuwe baan. Na een leuk eerste gesprek werd hij naar een uurtje al teruggebeld met de vraag of hij een dagje wilde meelopen. Perfect! Want zo kon hij mooi gaan ontdekken of deze nieuwe baan ook écht bij hem past.  

Het was best even spannend, alles was nieuw wat ik zag. Ik had nog nooit met rolstoelen gewerkt, dus ik zag meteen dat ik alles zou moeten leren. Maar ik had al snel het gevoel dat dat wel goed ging komen. Het voelde al gelijk heel goed. 

Tijdens zijn meeloop dag werd Cuenton aan iedereen voorgesteld en er was een duidelijke planning met wat hij die dag allemaal ging doen. Zo voelde het gelijk al heel open. Dingen werden goed uitgelegd en uiteindelijk heeft hij met drie mensen kunnen meekijken. Dat gaf hem een heel welkom gevoel, waardoor hij alleen maar enthousiaster werd. 

Het is een unieke baan, je hoort niet vaak dat mensen dit werk doen.

Inmiddels is hij al een aantal weken aan het werk en alhoewel alles nog heel nieuw is, voelt hij zich helemaal thuis. Hij heeft een ‘buddy’ die hem inwerkt en aan wie hij zijn vragen kan stellen. Hij krijgt de tijd om alles te leren en iedereen is behulpzaam. Ook is het heel gezellig! Ze lunchen samen en spelen graag een potje tafelvoetbal in de pauzes. Tot nu toe is het misschien nog wel leuker dan hij van tevoren had gedacht! 

Het allerleukste vindt hij nog wel dat hij een mooi product mag maken voor de klant. Daar is hij écht trots op. “Drie weken geleden wist ik er nog helemaal niks vanaf en nu kan ik al een bijdrage leveren. Ik merk dat ik nu al veel dingen heb geleerd, dat vind ik heel erg leuk.”

Al met al is Cuenton dus met veel plezier aan zijn nieuwe baan begonnen en heeft hij veel zin om nog meer te leren! 

Wil jij net als Cuenton Mills impact maken?

Wij hebben verschillende Techniek vacatures beschikbaar: