Het verhaal van Boris - Weten Waar Je Voor Werkt

“Ik werd verliefd op de logistiek.”

Boris Pavkovic, leermeester bij Medipoint

 

“Afleveraar is de beste baan ter wereld! En daar mag ik nu leermeester voor zijn”, aldus Boris.

Boris komt oorspronkelijk uit Bosnië. Hij verhuisde voor de liefde naar Nederland. Na zich te hebben georiënteerd en de Nederlandse taal te hebben geleerd is hij gaan studeren. In vier jaar tijd rondde hij de hbo studie Maatschappelijk werk- en dienstverlening met succes af. Hij was wat zoekende op de arbeidsmarkt omdat hij nu wél de studie had maar nog níet de ervaring. In 2015 liep hij tegen de vacature van afleveraar bij Medipoint aan. Hij greep deze kans. En hij geeft stralend aan:
“Ik werd verliefd op de logistiek en de zorghulpmiddelenbranche”.


De functie sloot volledig bij zijn kennis, ervaring en persoonlijkheid aan. De vrijheid van buiten werken vindt hij heerlijk. Boris is er ook van overtuigd dat deze functie heel goed voor je weerstand is. Hij is continu in beweging, binnen én buiten aan het werk en heeft veel (sociale) contacten. Maar bovenal ontzettend veel dankbaarheid van de cliënten die hij bezoekt.
Dit is dan ook de reden dat hij deze functie 6,5 jaar heeft uitgeoefend. Totdat zijn vestigingsmanager de rol van leermeester kenbaar maakte. Een rol waarbij je, kort gezegd, praktijkbegeleiders helpt bij het opleiden van zowel nieuwe als bestaande (afleveraar) collega’s.


Inmiddels is Boris leermeester en dit doet hij met heel veel plezier. Hij heeft vijf vestigingen onder zijn hoede. Hij reist hierdoor best veel, maar ervaart dit niet als vervelend. Boris is een echte familieman en hij plant zijn eigen agenda dus stemt dit allemaal goed op elkaar af. Belangrijk in deze functie is dan ook dat je goed kunt plannen, dat je jezelf blijft en goed kunt communiceren.


Vertel eens Boris, wat vind je nou zo leuk aan je rol als leermeester?
“De dynamiek. Afleveraar zijn vond ik al prachtig. Dat was regionaal. Nu ben ik landelijk actief. Ik kom overal, spreek heel veel mensen, hoor mooie verhalen én ik mag mijn kennis en ervaring overbrengen op collega’s”.


Nou, met Boris zit het wel goed! Lijkt jou dit ook wat? Kijk dan eens bij onze logistieke vacatures, wie weet zit jouw droombaan er wel tussen.