Terug
Techniek

Jan nam een grote stap

Jan Herber, Werkvoorbereider bij Medipoint

Van de financiële administratie bij een multinational naar de werkvoorbereiding binnen de zorg branche. Bij Medipoint kan dat!

Jan werkte, zoals velen, tijdens de pandemie vanuit huis. Hij woont in een straat waar veel ouderen wonen. Die wisten hem steeds makkelijker te vinden met allerlei vragen. Dit gaf hem veel voldoening. Samen met de lange reistijd die hij inmiddels niet meer had zette dit Jan aan het denken. Fijn voor ons. Want hij solliciteerde en werkt inmiddels een aantal maanden als werkvoorbereider bij Medipoint.

Mijn hoofddoel is om mensen met een bewegingsbeperking zo optimaal mogelijk te helpen.

Jan ziet veel raakvlakken ten opzichte van zijn werkverleden en zijn hart voor (de) zorg. In zijn functie als Werkvoorbereider heeft hij administratieve werkzaamheden gecombineerd met het klaarzetten van hulpmiddelen zodat logistiek, adviseurs en servicemonteurs er mee aan de slag kunnen.

De samenwerking met al zijn collega’s waardeert hij enorm. Tot op de dag van vandaag kan hij altijd bij iedereen terecht. Hij vindt eigenlijk alles – van A tot Z – leuk aan zijn baan. En het mooiste vindt Jan dat als hij vrij is, dat hij dan ook écht vrij is. Collega’s lossen alles voor elkaar op. Hierdoor is zijn werk-privé verhouding na jaren weer in balans.

Wil jij net als Jan Herber impact maken?

Wij hebben verschillende Techniek vacatures beschikbaar: