Terug
Management

Karly vertelt over OnStage

Karly Leunissen, Vestigingsmanager HartingBank

Yes! De Onderwijs On Stage doe-dag was weer een groot succes en Karly glundert als hij erover vertelt. Vorig jaar is HartingBank Den Haag deze samenwerking begonnen en als het aan Karly ligt doet straks heel Medux met hem mee. Dat is Karly ten voeten uit. Heb je een goed idee? Stroop je mouwen op en ga het doen!  

Supervet dus dat hij de eerste is van onze organisatie die deze samenwerking heeft opgestart. De functies die wij beschikbaar hebben, sluiten namelijk direct aan bij wat de jongeren leren – ze weten alleen niet dat die match er is! En als je dan bedenkt dat een groot gedeelte niet doorstroomt naar een vervolgopleiding, is dat natuurlijk hartstikke zonde. Hoe mooi is het dat we deze groep nu kunnen bereiken en enthousiast kunnen maken om bij ons te komen werken.  

“Door jongeren te helpen en begeleiden in hun keuze voor een vervolgopleiding vervul je niet alleen een belangrijke maatschappelijke rol, ook voor onze organisatie is het een geweldige kans om deze talentvolle jongeren aan te trekken.’

Als je zelf terugdenkt over hoe het was om je eerste baan te zoeken…dat is gewoon spannend.
Ik vind het heel leuk om jongeren hierbij te helpen.

Als Vestigingsmanager merkt Karly hoe lastig het soms is om de juiste mensen te vinden. “We kijken nog te vaak naar oplossingen op de korte termijn, terwijl het veel zinvoller is om een plan te hebben voor de lange termijn. Deze kids zijn de toekomst en brengen ook innovatie mee. Ze kijken op een hele andere manier naar de wereld en komen ook met hele andere ideeën. Ze zijn heel creatief in oplossingen verzinnen. Wat mij betreft een echte win-win situatie.”  

Die win-win is te merken, want nu al lopen er 3de en 4de jaars studenten op de vestiging stage. Een kwestie van tijd dus voordat de eerste BBL’er gaat starten. De eerste van hopelijk velen. Niet alleen in Den Haag, maar bij vestigingen door het hele land.  

“Dit had ik nooit in mijn eentje voor elkaar gekregen, we hebben het echt sámen gedaan. Iedereen vindt het gewoon heel leuk om mee te helpen. Daar ben ik onwijs trots op.’ 

 

En daarmee kunnen we wel zeggen: project OnderwijsOnStage is geslaagd!  

Wil jij net als Karly Leunissen impact maken?

Wij hebben verschillende Management vacatures beschikbaar: