Terug
Hoofdkantoor

Mark houdt wel van een mooie uitdaging

Mark Elsma, Business Controller bij Medux

Mark heeft bedrijfskunde aan de RUG gestudeerd en daarbovenop zijn master in Organisatie & Management Control behaald. Na een driejarig traineeship elders kwam hij bij Medux. Hij vertelt eerlijk dat de woorden saai en stoffig ook bij hem door het hoofd dwaalden. Inmiddels ervaart hij het tegenovergestelde.

Mijn werk als controller is een gevarieerd beestje waar alles inzit!

Mark vindt het werken bij Medux nooit stil en zeker niet saai. Hij geeft aan dat Medux dagdagelijks volop bezig is met verbeteringen en het zoeken naar nieuwe inzichten. Dingen slim willen doen. Met dezelfde middelen meer doen. Wat het werken bij Medux voor Mark o.a. zo interessant maakt is dat het een commercieel bedrijf is. En kritisch. Tegelijkertijd zijn we er primair voor de cliënt. Dit zit in de haarvaten van Medux. De cliënt staat altijd op één.

Waar Mark echt energie van krijgt:
“De organisatie groeit, maar blijft ook ontwikkelen. En dat gaat best snel. Ook de keuze om alle financieringsstromen die bestaan binnen dit zorgstelsel in te zetten maakt het werk gaaf. Dit maakt in financieel opzicht dat het een gevarieerd bedrijf is waar van alles in zit.”

Wil jij net als Mark Elsma impact maken?

Wij hebben verschillende Hoofdkantoor vacatures beschikbaar: