Terug
Management

Mathijs en zijn grote liefde

Mathijs Tissen, Afdelingsmanager bij Medipoint

Nog heel even en Mathijs Tissen stapt in het huwelijksbootje met zijn grote liefde.

Naast dat zij hem veel vreugde en twee mooie dochters bracht heeft zij hem (indirect) ook Medipoint gebracht.

Mathijs zijn schoonouders werken al jaren als reiniger en onderhoudsmonteur bij het andere grote label van Medux, HartingBank. Zij wezen hem op een functie als Magazijnmedewerker bij Medipoint. Even daarna ging hij aan de slag als Reiniger in de Goorn. Mathijs is ambitieus. In 2017 sprak hij zijn wens om te groeien uit naar zijn manager. Dus volgde hij de cursus NEN3140 voor keurmeester en werd Werkplaatsmonteur.

Constant uitgedaagd worden om verbeteringen aan te brengen.
Ik groei en ik blijf leren.

En toen – een geluk bij een ongeluk – kneusde hij zijn ribben tijdens een wintersport vakantie en kon hij niet meer in de technische dienst werken. Gelukkig kon hij tijdelijk in een administratieve rol in de binnendienst in Amsterdam terecht. Dit bleek zo goed bij hem te passen dat hij in 2018 de overstap maakte naar Administratief Medewerker.

Na enige tijd borrelde zijn ambitiegevoel weer op. Mathijs wilde in aanmerking komen voor de functie van Afdelingsmanager. Na het maken van een goede TMA test startte hij in 2019 als Afdelingsmanager in opleiding. En hij volgde de opleiding praktisch leidinggeven.

Inmiddels heeft hij deze afgerond en is hij Afdelingsmanager Amsterdam en de Goorn. En Mathijs gaat door! Binnenkort start hij met de cursus: groeiend leiderschap.

Wil jij net als Mathijs Tissen impact maken?

Wij hebben verschillende Management vacatures beschikbaar: