Terug
Planning & Administratie

De carrière switch van Paul

Paul Doelkarim, Coördinator Onderhoud & Planning bij HartingBank

“Vanuit de pensioenwereld begon ik als onderhoudsmonteur. Nu ben ik Coördinator Onderhoud & Planning!”

Paul wist al dat hij het in zich had. Hij moest zich alleen nog bewijzen. Dat begon al bij zijn sollicitatie. Op basis van zijn cv leek hij niet aan te sluiten bij het profiel. Immers kwam hij uit de pensioenwereld. Een kantoorman die zich op 50-jarige leeftijd wilde omscholen.
Door zijn wilskracht, enthousiasme, zijn affiniteit met techniek en de wens om betekenisvol werk te gaan doen kreeg hij de kans om bij HartingBank te starten. Als onderhoudsmonteur. Deze kans greep hij met beide handen aan.

Paul vertelt trots dat hij zich inmiddels heeft bewezen. Sinds kort is hij dan ook doorgegroeid naar de functie van coördinator onderhoud & planning.

Paul geeft aan dat werken bij HartingBank hem boven verwachting veel heeft gegeven. Ten eerste door een ontzettend goed inwerktraject. De eerst drie maanden werkte hij nauw samen met een praktijkbegeleider. Ten tweede door zijn collega’s. Zij hebben hem direct opgenomen in de familie. Zo voelt het voor hem. Ten derde de zorgprofessionals met wie hij goed contact heeft. En last, maar zeker not least de cliënten. Oftewel de bewoners van de verschillende instellingen en tehuizen waar hij komt.

Don’t judge a book by it’s cover!

Paul glundert wanneer hij vertelt:
“Ik kwam eens een kamer binnen van een bewoner. Nadat ik mij voorstelde en uitlegde wat ik kwam doen, zei de bewoner: Oh dat is prima hoor, fijn dat je er bent. En als je straks klaar bent kom je bij me zitten en kun je lekker een hapje mee eten. Je voelt je zo gewaardeerd als mens. Dat zijn echt mooie momenten.”

 

Wil jij net als Paul Doelkarim impact maken?

Wij hebben verschillende Planning & Administratie vacatures beschikbaar: