Terug
Hoofdkantoor

Richard verhuist ons hoofdkantoor

Richard Heeren, Directeur Vastgoed bij Medux

Richard vertelt over de kers op de taart: de verhuizing van ons hoofdkantoor…

Dat Richard van freelancer naar een vast dienstverband ging kwam niet alleen omdat Medux hem vroeg. De transitie waarbinnen de organisatie zich bevond sprak hem aan. Daarnaast was hij onder de indruk van de collegialiteit en saamhorigheid van de collega’s. Verder de visie, met elkaar, veranderingen door willen voeren, management stijl, omgangsvormen. Ja dit klopt!

Richard heeft veel mooie projecten gedraaid. Zo heeft hij samen met zijn team o.a. gezorgd voor een groot elektrisch wagenpark, van handgeschakelde busjes naar automaat, betere koffie, op maat gemaakte bedrijfskleding en vele bouwprojecten.

Maar nu is hij toch wel met de, voor hem, mooiste klus bezig: het hoofdkantoor verhuizen! Daar zit heel veel van zijn energie in, hij is er immers al een jaar mee bezig.

Een inspirerende plek om mét elkaar te werken. Een plek waar mensen graag willen komen.

Zo vertelt Richard dat hij enorm trots is op de bistro. Een fijne plek om samen te komen. Even los van je werkplek, een potje tafeltennis, tafelvoetbal of zelfs pool spelen. Aan alles is gedacht. Er staan hoog-laag bureaus die je zelfs met een app kunt bedienen en je waarschuwen wanneer je te lang zit. Er zijn meerdere belbooths, zodat je even rustig afgesloten kunt bellen, veel vergaderruimtes in verschillende groottes, maar ook veel open ruimtes met flexplekken en natuurlijk voldoende geluiddempers.

De directie heeft een veel toegankelijkere vleugel gekregen. Ze hebben er zelfs voor gekozen om aan één groot bureau eiland te willen werken. Dus geen aparte kamertjes, maar vooral de verbinding met elkaar opzoeken.

Wil jij net als Richard Heeren impact maken?

Wij hebben verschillende Hoofdkantoor vacatures beschikbaar: