Terug
Commercie & Advies

Stephan heeft zijn droombaan gevonden

Stephan van der Kuijl, Adviseur bij Medipoint

Deze baan ziet Stephan wél tot zijn pensioen zitten…

Stephan heeft op zijn cv een verscheidenheid aan banen en werkgevers gehad. Niet dat hij een jobhopper is, in tegendeel. Hij heeft van alles gedaan, en altijd een aantal jaar. Toch vond hij maar niet de baan waar hij zich tot aan zijn pensioen zag zitten. Inmiddels heeft hij dat wél gevonden. Als adviseur buitendienst bij Medipoint.

Zijn affiniteit met de doelgroep, ouderen en minder validen, is groot. Hij werkt heel graag met en voor hen.

En daar komt bovenop dat de organisatie voelt als een warm bad. Tijdens zijn inwerktraject wordt er telkens geëvalueerd en met hem meegedacht. Hij heeft zelf bijvoorbeeld aangegeven dat hij graag met collega’s meedraait om een goed beeld te krijgen bij het hele proces. En dat wordt direct geregeld. Zo loopt hij vanaf volgende week met afleveraars, monteurs en adviseurs mee. Ook hier geldt; een goed begin is het halve werk.

Stephan omschrijft de organisatie als betrouwbaar (niet alleen naar werknemers maar ook naar de cliënten), transparant, biedt mogelijkheden en denkt altijd met je mee.

Dan voel je echt dat het werk dat je doet ertoe doet.

Natuurlijk komen er wel eens verdrietige situaties voorbij, maar ook ontzettend veel mooie. Zo vertelt hij: “Ik kwam thuis bij een mevrouw voor wie het niet meer mogelijk was om op een tweewielfiets te fietsen. Ze kreeg een driewielfiets. Deze was echter veel te zwaar voor haar. Dus namen mijn collega adviseur en ik een driewielfiets mét trapwielondersteuners mee zodat zij deze kon uitproberen. Eenmaal op de fiets had je haar ogen moeten zien! Ze werden groot en straalden met een enorme glimlach. Dat was echt fantastisch!”.

Het is duidelijk, Stephan heeft zijn droombaan gevonden!

Wil jij net als Stephan van der Kuijl impact maken?

Wij hebben verschillende Commercie & Advies vacatures beschikbaar: