Vacatures bij Orthototaal - Weten Waar Je Voor Werkt

Vacatures bij Orthototaal

Hier vind je alle vacatures voor Orthototaal.

Specialist in zit- en ligproblematiek. Maatwerk is ons vak.

Weten waar je voor werkt

Wij zijn Orthototaal, specialist in zit- en logproblematiek. We richten ons op de adviseren en productie van zit- en ligorthesen. Zowel tijdens het aanmeten als bij het vervaardigen van de ortheses, maken wij gebruik van diverse digitale technieken. Met als resultaat een schoon en voorspelbaar proces. Door constant nieuwe materialen en technieken te ontwikkelen en toe te passen, hebben wij in de loop van de jaren een toonaangevende positie in de Nederlandse markt weten op te bouwen. Functionaliteit, veiligheid, comfort en een perfecte afwerking zijn daarbij onze uitgangspunten.

Werken bij Orthototaal

Wat een medewerker van Orthototaal kenmerkt? De wil om iets bij te dragen, zinvol werk te doen en om mogelijkheden te realiseren. Wij zijn ambitieus. We staan voor service, productontwikkeling, digitalisering en groei. Ook persoonlijk kun je bij ons groeien.

Heb jij een HBO opleiding voor bewegingstechnologie, fysiotherapie of ergonomie met succes afgerond? En wil je echt wat betekenen voor mensen met zit- of ligproblematiek? Dan hebben wij misschien wel een baan voor je die perfect bij je past. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hier onze vacatures!

Zoek in alle vacatures
Er zijn 144 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Orthototaal is onderdeel van Medux

Bekijk alle vacatures van Medux:

Vacatures bekijken