Vacatures in advies

Op het gebied van advies vind je bij Medux de meest uiteenlopende functies. Zo kun je bij ons aan de slag als adviseur buitendienst, waarbij je advies geeft over revalidatie- en zorghulpmiddelen bij de mensen thuis. Maar je kunt ook telefonisch advies geven als commercieel medewerker binnendienst indicatie-adviseur.

 

Onder adviesfuncties verstaan we ook het afleveren van hulpmiddelen en het adviseren van onze klanten over het gebruik van de hulpmiddelen. Belangrijk daarbij is dat je veel weet van de producten en klantbehoeften en dat je analytisch en communicatief sterk bent om onze klanten goed te helpen en te adviseren.

 

Ook als je een opleidingsachtergrond hebt die gelieerd is aan de revalidatie- en zorghulpmiddelen, kun je bij ons in een adviesfunctie aan de slag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opleiding Bewegingstechnologie, Fysiotherapie of Ergotherapie.

 

Heb jij affiniteit met de zorgbranche en kun je je inleven in mensen met een bewegingsbeperking? Ben je sociaal vaardig en kun je klantgericht doortastend adviseren? Ben je commercieel, authentiek en denk je in oplossingen? Dan is een adviesfunctie bij Medux echt iets voor jou. Kijk of wij een vacature hebben die perfect bij je past.

Vragen over vacatures in advies

Neem contact op met de recruitment afdeling via het contactformulier of bel 088 – 65 40 822

Alle vacatures voor jou geselecteerd

Filter

Er zijn 85 zoekresultaten gevonden