#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in commercie & advies

Weten waar je voor werkt

Wij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen die ontzettend waardevol zijn. Die kwaliteit van leven bieden in elke fase. Dankzij bijvoorbeeld een (elektrische) rolstoel of scootmobiel wordt iemands bewegingsvrijheid en zelfstandigheid vergroot. Dankbaar werk. En daarom werk je bij Medux of bij een van onze labels: Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG en Orthototaal. Omdat je iets wil betekenen voor een ander. Iets bij wil dragen.

Omdat je weet waar je voor werkt. 
En voor wie. 

Werken in commercie & advies

Commercie
Als accountmanagerverkoopadviseur, productspecialist of medewerker binnendienst weet jij bij onze klanten het verschil te maken. Vanuit kennis en het beste advies speel jij in op vragen voordat ze ontstaan en weet jij verwachtingen te overtreffen. 

Advies
Onder adviesfuncties verstaan we alle functies waarbij het adviseren van onze klanten over het gebruik van onze hulpmiddelen centraal staat.  Denk aan een adviseur buitendienst, waarbij je advies geeft over revalidatie- en zorghulpmiddelen bij de mensen thuis of in verpleeghuizen. Of als  indicatieadviseur, waarbij je telefonisch advies geeft aan onze klanten. En vergeet onze advies planners niet, die zorgen voor een efficiënte planning voor onze adviseurs en bezorgers.

Naar wie zijn we op zoek?

Commercieel talent – Grenzen verleggers. Resultaat boekers. Doorgaan waar anderen stoppen. Sales is jouw drijfveer, je gaat goed op commerciële gesprekken. Maar altijd bouwend vanuit de relatie, altijd vanuit een oprecht advies en de juiste informatie.  Onze wereld is een kleine wereld, waarbij we handelen op basis van vertrouwen. Jij begrijpt dat wat wij verkopen, impact heeft op goede zorg in Nederland. Dit is dus sales met maatschappelijke relevantie. 

Betrokken adviseurs – Heb jij affiniteit met de zorgbranche en kun je je inleven in mensen met een bewegingsbeperking? Ben je sociaal vaardig en kun je klantgericht en doortastend adviseren? Dan is een advies functie echt iets voor jou.

Wil jij een beter beeld krijgen over hoe het is om als adviseur buitendienst bij Medux te werken?

Bekijk de video over onze collega Lisette.

Bekijk de video
Zoek in alle vacatures
Er zijn 149 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle commercie & advies vacatures bij Medux:

Alle vacatures bekijken