Vacatures in commercie & advies - Weten Waar Je Voor Werkt
#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in commercie & advies

Weten waar je voor werkt

Wij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen die ontzettend waardevol zijn. Die kwaliteit van leven bieden in elke fase. Dankzij bijvoorbeeld een (elektrische) rolstoel of scootmobiel wordt iemands bewegingsvrijheid en zelfstandigheid vergroot. Dankbaar werk. En daarom werk je bij Medux of bij een van onze labels: Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG en Orthototaal. Omdat je iets wil betekenen voor een ander. Iets bij wil dragen.

Omdat je weet waar je voor werkt. 
En voor wie. 

Werken in commercie & advies

Commercie
Wij koesteren onze klanten. Relatiebeheer staat bij ons
front and center. En met een rijke geschiedenis van 185 jaar kun je stellen dat onze klantrelaties vaak lang teruggaan.  

Als accountmanagerverkoopadviseur, productspecialist of medewerker binnendienst weet jij in deze klantrelaties het verschil te maken. Vanuit kennis en het beste advies verwachtingen te overtreffen, concurrenten geen kans te geven. In te spelen op vragen voordat ze ontstaan. Er bovenop te zitten. Betrokken te zijn. Te ontzorgen 

Advies
Onder adviesfuncties we het adviseren van onze klanten over het gebruik van de hulpmiddelen. Belangrijk daarbij is dat je veel weet van de producten en klantbehoeften en dat je analytisch en communicatief sterk bent. Op het gebied van advies vind je bij ons de meest uiteenlopende functies. Zo kun je bij ons aan de slag als adviseur buitendienst, waarbij je advies geeft over revalidatie- en zorghulpmiddelen bij de mensen thuis of in verpleeghuizen. Je kunt ook telefonisch advies geven als indicatieadviseur. Daarnaast kun je aan de slag als advies planner, waarbij je verantwoordelijk bent voor een efficiënte planning voor onze adviseurs en bezorgers.

Naar wie zijn we op zoek?

Commercieel talent – Grenzen verleggers. Resultaat boekers. Doorgaan waar anderen stoppen. Sales is jouw drijfveer, je gaat goed op commerciële gesprekken. Maar altijd bouwend vanuit de relatie, altijd vanuit een oprecht advies en de juiste informatie.  Onze wereld is een kleine wereld, waarbij we handelen op basis van vertrouwen. Jij begrijpt dat wat wij verkopen, impact heeft op goede zorg in Nederland. Dit is dus sales met maatschappelijke relevantie. 

Betrokken adviseurs – Heb jij affiniteit met de zorgbranche en kun je je inleven in mensen met een bewegingsbeperking? Ben je sociaal vaardig en kun je klantgericht doortastend adviseren? Dan is een advies functie echt iets voor jou.

Wil jij een beter beeld krijgen van het werken als adviseur buitendienst bij Medux?

Bekijk de video over onze collega Lisette.

Bekijk de video
Zoek in alle vacatures
Filter op: 
Er zijn 117 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle commercie & advies vacatures bij Medux:

Alle vacatures bekijken