#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures hoofdkantoor

Weten waar je voor werkt

Ons werk draait om mensen. Niet alleen de mensen waarvoor je het doet, maar ook de mensen met wie je het doet – alle collega’s. Wij zijn van kunnen! Van samenwerken, elkaar verder helpen, elkaar beter maken. Investeren in een goede inwerkperiode, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans. Want we willen niet alleen de beste zijn voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Sámen maak je het verschil.

Wat doen we?
Wij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen die ontzettend waardevol zijn. Die kwaliteit van leven bieden in elke fase. Dankzij bijvoorbeeld een (elektrische) rolstoel of scootmobiel wordt iemands bewegingsvrijheid en zelfstandigheid vergroot.  En daarom werk je bij Medux of bij een van onze labels: Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG en Orthototaal. Omdat je iets wil betekenen voor een ander. Iets bij wil dragen.  

Werken op het hoofdkantoor

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht ondersteunen wij vanuit Shared Services alle vestigingen van alle labels. Denk hierbij aan o.a. ICT, HR, Recruitment, FinanceKwaliteit en Veiligheid, Inkoop, Facilitair en Marketing 

Zo kunnen de vestigingen zich onbezorgd richten op het bieden van de beste dienstverlening richting onze klanten. Wij zorgen dat alles daaromheen blijft draaien. 

We stimuleren onze collega’s op het hoofdkantoor om eens in de zoveel tijd een vestiging te bezoeken. Om te weten wat daar speelt en wat voor impact jouw werk heeft op de business. Verbinding met elkaar houden en onze organisatie blijven verbeteren. Elke dag een beetje beter!  

Naar wie zijn we op zoek?

Naar iedereen die een baan zoekt met een stukje maatschappelijke betrokkenheid. Mensen die meer betekenis willen in hun baan, mensen die graag hun steentje bijdragen aan goede zorg in Nederland. 

We zijn een mensgerichte organisatie, waar (kantoor)deuren altijd open staan, waar managers en directie veel in de business te vinden zijn en waar we open staan voor nieuwe ideeën.  

Weten waar je voor werkt. 
En voor wie. 

Zoek in alle vacatures
Er zijn 149 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle hoofdkantoor vacatures bij Medux:

Alle vacatures bekijken