Vacatures in logistiek

Bij Medux is het logistieke proces van groot belang. Dagelijks leveren we in heel Nederland honderden revalidatie- en zorghulpmiddelen. En als de middelen niet meer nodig zijn halen we ze ook weer op. Bij zorghulpmiddelen kun je denken aan (elektrische) rolstoelen, hoog-laag bedden, tilliften en sta-op-stoelen. Deze middelen moeten continue beschikbaar zijn en geleverd kunnen worden op elk moment van de week. Onze klanten hebben deze zorghulpmiddelen namelijk hard nodig.

 

Medux wil graag de beste zorghulpmiddelen op tijd leveren in heel Nederland. Daarom werken we vanuit verschillende eigen distributiecentra in het land. Daar bewaken we de voorraad en controleren we of de juiste middelen schoon en compleet naar de klanten gaan. Met een eigen chauffeurspool brengen we de hulpmiddelen aan de voordeur maar stellen we ze ook op maat af bij de klanten en geven we uitleg over gebruik en onderhoud.

 

Voor al deze werkzaamheden zijn we in heel Nederland continu op zoek naar gedreven en betrokken afleveraars, chauffeurs, distributiemedewerkers en reinigingsmedewerkers.

 

Kijk of wij een vacature hebben die bij je past.

Vragen over vacatures in logistiek

Neem contact op met de recruitment afdeling via het contactformulier of belĀ 088 – 65 40 822

Alle vacatures voor jou geselecteerd

Filter

Er zijn 85 zoekresultaten gevonden