#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in management

Weten waar je voor werkt

Ons werk draait om mensen. Niet alleen de mensen waarvoor je het doet, maar ook de mensen met wie je het doet – alle collega’s. Wij zijn van kunnen! Van samenwerken, elkaar verder helpen, elkaar beter maken. Investeren in een goede inwerkperiode, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans. Want we willen niet alleen de beste zijn voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Sámen maak je het verschil. 

Wat doen we?
Wij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen die ontzettend waardevol zijn. Die kwaliteit van leven bieden in elke fase. Dankzij bijvoorbeeld een (elektrische) rolstoel of scootmobiel wordt iemands bewegingsvrijheid en zelfstandigheid vergroot. En daarom werk je bij Medux of bij een van onze labels: Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG en Orthototaal. Omdat je iets wil betekenen voor een ander. Iets bij wil dragen.  

Werken in management

De mens staat centraal. Bij onze klanten én binnen jouw team. Betrokkenheid, mensgericht handelen en (persoonlijke) ontwikkeling stimuleren. De schouders eronder zetten, successen delen én samen vieren. Met je voeten in de klei willen staan, maar ‘the bigger picture’ nooit uit het oog verliezen. 

Onze organisatie staat voor kwaliteit, uitstekende service en innovatie. Als leidinggevende beweeg je dan ook graag met ons mee in een snel veranderende markt waarin we marktleider zijn – en willen blijven! 

Als afdelingsmanager geef je leiding aan je team. Je bewaakt het serviceniveau, de werkdruk, de sfeer en de ontwikkeling van je afdeling. Begeleidt medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en ontwikkeling. En werkt samen met de lokale vestigingsmanager.

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de vestiging. Voor het personeelsbeleid, de klant- en medewerkerstevredenheid en het resultaat. Je geeft leiding aan de afdelingsmanagers en indirect aan teams variërend van 20 tot 50 personen.

Naar wie zijn we op zoek?

Motivators. Katalysators. Managers die uitdagen. Managers die vertrouwen geven en eigenaarschap stimuleren. Teambuilders en out of the box denkers. 

Je werkt resultaatgericht, bent besluitvaardig en communicatief ijzersterk. Je ziet waar we processen kunnen verbeteren, maakt ze inzichtelijk en voert ze door. ‘Elke dag een beetje beter’. 

Je bent trots op wat je doet en wat je met jouw werk betekent voor een ander. Die maatschappelijke relevantie is voor jou de kers op de taart en geeft je extra motivatie om deze functie tot een succes te maken.

Heb jij minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring in een leidinggevende functie? En ben je een sterke persoonlijkheid met ondernemersgeest en visie? Kijk dan of wij een functie hebben die je op het lijf geschreven is.

Weten waar je voor werkt.
En voor wie.

Zoek in alle vacatures
Er zijn 149 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle management vacatures bij Medux:

Alle vacatures bekijken