Vacatures in management

Door heel Nederland zijn wij op zoek naar afdelingsmanagers en vestigingsmanagers. Betrokken en gedreven professionals die samen met hun team processen kunnen optimaliseren en de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen. Managers met affiniteit voor de zorgbranche die helpen ons doel waar te maken: mensen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen.

 

Als afdelingsmanager geef je leiding aan je team. Je bewaakt het serviceniveau, de werkdruk, de sfeer en de ontwikkeling van je afdeling. Begeleidt medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en ontwikkeling. En werkt samen met de lokale vestigingsmanager.

 

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor de vestiging. Voor het personeelsbeleid, de klant- en medewerkerstevredenheid en het resultaat. Je geeft leiding aan de afdelingsmanager en indirect aan teams variërend van 20 tot 50 personen.

 

De managers die wij zoeken weten mensen op een coachende wijze te laten excelleren. Zijn communicatief sterk, initiatiefrijk en besluitvaardig. Kunnen goed analyseren, plannen en organiseren. Zijn ambitieus en hebben een commerciële instelling.

 

Heb jij minimaal HBO werk- en denkniveau en ervaring in een leidinggevende functie? En ben je een sterke persoonlijkheid met ondernemersgeest en visie? Kijk dan of wij een functie hebben die je op het lijf geschreven is.

Vragen over vacatures

Neem contact op met de recruitment afdeling via het contactformulier of bel 088 – 65 40 822

Alle vacatures voor jou geselecteerd

Filter

Er zijn 85 zoekresultaten gevonden