#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in planning of administratie

Weten waar je voor werkt

Ons werk draait om mensen. Niet alleen de mensen waarvoor je het doet, maar ook de mensen met wie je het doet – alle collega’s. 

Wij zijn van kunnen! Van samenwerken, elkaar verder helpen, elkaar beter maken. Investeren in een goede inwerkperiode, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans. Want we willen niet alleen de beste zijn voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Sámen maak je het verschil. 

Werken in de planning of administratie

Administratief medewerker
Als administratief medewerker sta jij elke dag direct in contact met o.a. collega’s, cliënten, zorginstellingen of gemeentes. Met zorg en geduld worden hun vragen beantwoord, problemen opgelost en orders samengesteld en bestellingen verwerkt. Ook voor het voorbereiden van de facturatie draai jij je hand niet om. Dit is echt een baan met afwisseling. Waarin je echt het verschil kunt maken. Want jouw invoer is leidend.

Onderhouds- en serviceplanner
Onze planners zorgen ervoor dat onze hulpmiddelen op tijd geleverd worden en aan alle kwaliteitseisen blijven voldoen. Niet zomaar een klusje. Als planner bij HartingBank doe je dit door een (jaar)planning te maken waarbij alle onderhoudsmonteurs bij alle klanten ingepland worden. Zou creëer je rust en overzicht.  Bij Medipoint ligt de focus op dagelijke reparaties en onderhoud. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kapot spatbord of lekke band. Je schakelt hiervoor veel met de monteurs, voor wie jij de routes inplant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je dag? Plannen. Bellen. Afspraken maken. Regelen.

Naar wie zijn we op zoek?

Pietjes of Petra’s Precies. Echte regelaars. Jouw dag is pas geslaagd wanneer je klanten tevreden zijn. We krijgen jou niet snel gestrest, multitasking is jouw tweede natuur.  Je kunt goed met systemen overweg. Houd het overzicht en legt makkelijk contact.

Zoek in alle vacatures
Er zijn 149 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle planning & administratie vacatures bij Medux:

Alle vacatures bekijken