Vacatures in service - Weten Waar Je Voor Werkt
#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in service

Weten waar je voor werkt

Ons werk draait om mensen. Niet alleen de mensen waarvoor je het doet, maar ook de mensen met wie je het doet – alle collega’s. Wij zijn van kunnen! Van samenwerken, elkaar verder helpen, elkaar beter maken. Investeren in een goede inwerkperiode, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans. Want we willen niet alleen de beste zijn voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Sámen maak je het verschil.

Wat doen we?
Wij leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Hulpmiddelen die ontzettend waardevol zijn. Die kwaliteit van leven bieden in elke fase. Dankzij bijvoorbeeld een (elektrische) rolstoel of scootmobiel wordt iemands bewegingsvrijheid en zelfstandigheid vergroot. En daarom werk je bij Medux of bij een van onze labels: Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG en Orthototaal. Omdat je iets wil betekenen voor een ander. Iets bij wil dragen.  

Werken in de service

Als (supervisor) klantenservice of winkelmedewerker sta jij elke dag direct in contact met cliënten en soms ook zorginstellingen of gemeentes. Met zorg en geduld worden hun vragen beantwoord, problemen opgelost en bestellingen verwerkt. 

Klanten kunnen ons bereiken via telefoon, mail of portal. En natuurlijk kunnen ze terecht bij een van onze winkels. Jij voorziet ze altijd van gedegen, betrouwbaar advies en de beste oplossing. 

Naar wie zijn we op zoek?

Kletskousen, ‘mensen’-mensen, probleemoplossers en aanpakkers. Jij vindt het heerlijk om de hele dag met mensen in contact te zijn. Bellen, mailen, chatten of mensen te woord staan in een van onze winkels – heerlijk! En nog beter: met jouw kennis en enthousiasme draag je ook nog eens bij aan goede zorg. 

Je bent geduldig, evenwichtig en hebt inlevingsvermogen. Maar je bent ook realistisch: wat kunnen we wel en wat niet. Dit weet je respectvol en helder over te brengen. Je voelt goed aan wie je gesprekspartner is en past je daarop aan.  

En elke tevreden klant is voor jou een succes. You love to be of service! 

Weten waar je voor werkt. 
En voor wie. 

Zoek in alle vacatures
Filter op: 
Er zijn 122 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle service vacatures bij Medux:

Alle service vacatures bekijken