Vacatures in techniek - Weten Waar Je Voor Werkt
#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in techniek

Weten waar je voor werkt

Met jouw inzet vergroot je de kwaliteit van leven. Je helpt mensen met een bewegingsbeperking weer maximaal mee te doen in de maatschappij.

Daarom werk je bij Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG, Orthototaal of een van de andere organisaties van Medux. Een diverse groep gedreven mensen die revalidatie- en zorghulpmiddelen leveren en onderhouden. Samen vergroten we de bewegingsvrijheid, zelfstandigheid én het plezier van mensen met een bewegingsbeperking. Jouwkracht is hun welzijn!

Werken in de techniek

Om als groeiende organisatie onze klant zo snel en goedmogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij zijn voortdurend op zoek naar technici. Je kunt bij ons aande slag als servicemonteur, onderhoudsmonteur en werkplaatsmonteur.

Als monteur werk je in de revalidatietechniek. Daarbij verricht je service en onderhoud aan verschillenderevalidatiehulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aanrolstoelen en scootmobielen, maar ook aan het keuren van verschillende zorghulpmiddelen zoals bedden, tilliften en douchekrukken.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zoeken vakmensen die niet alleen de techniek in hun vingers hebben, maar die ook affiniteit hebben met de zorgbranche.

Ben jij een handige sleutelaar, fietsenmaker,zorgtechnicus of automonteur? En kun je goed met mensen overweg en je inleven in hun situatie? Kijk danof wij een functie hebben die perfect bij je past!

Zoek in alle vacatures
Filter op: 
Er zijn 113 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle techniek vacatures bij Medux:

Alle techniek vacatures bekijken