Vacatures in techniek

Wij zijn op zoek naar gedreven en betrokken servicemonteurs, onderhoudsmonteurs en werkplaatsmonteurs. Vakmensen die niet alleen de techniek in hun vingers hebben. Maar die ook affiniteit hebben met de zorgbranche. En die het leuk vinden om ervoor te zorgen dat mensen met een bewegingsbeperking meer kunnen dan zij voor mogelijk houden.

 

Als monteur werk je in de revalidatietechniek. Daarbij verricht je service en onderhoud aan verschillende revalidatiehulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelen en scootmobiels. Maar ook aan het keuren van verschillende zorghulpmiddelen, zoals bedden, tilliften en douchekrukken.

 

De techniek waarmee je te maken krijgt is zowel van elektronische als mechanische aard. Je voert onderhoud en reparaties uit aan de zorghulpmiddelen in de werkplaats, op locatie of in je bus. Je werkt bij ons in een leuk team met enthousiaste collega’s. En wij stimuleren je het maximale uit je vakmanschap te halen. Door te investeren in je opleiding en ontwikkeling.

 

Dus ben jij een handige sleutelaar of automonteur? Heb je MBO 2-, 3- of 4-niveau in elektro- of autotechniek? En kun je goed met mensen overweg en je inleven in hun situatie? Kijk dan of wij een functie hebben die perfect bij je past.

Vragen over vacatures in de techniek

Neem contact op met de recruitment afdeling via het contactformulier of bel 088 – 65 40 822

Alle vacatures voor jou geselecteerd

Filter

Er zijn 85 zoekresultaten gevonden