#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in techniek

Weten waar je voor werkt

Met jouw inzet vergroot je de kwaliteit van leven. Je helpt mensen met een bewegingsbeperking weer maximaal mee te doen in de maatschappij.

Daarom werk je bij Medipoint, HartingBank, Atlas Kidtech, MHG, Orthototaal, Eureva of een van de andere organisaties van Medux. Een diverse groep gedreven mensen die revalidatie- en zorghulpmiddelen leveren en onderhouden. Samen vergroten we de bewegingsvrijheid, zelfstandigheid én het plezier van mensen met een bewegingsbeperking.

Werken in de techniek

Om als groeiende organisatie onze klant zo snel en optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij zijn voortdurend op zoek naar technici. Je kunt bij ons aan de slag als servicemonteur, onderhoudsmonteur en werkplaatsmonteur.

Als monteur werk je in de revalidatietechniek. Daarbij verricht je service en onderhoud aan verschillende revalidatie hulpmiddelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolstoelen en scootmobielen, maar ook aan het keuren van verschillende zorghulpmiddelen zoals bedden, tilliften en douchekrukken. Dit doen we in onze werkplaats of op locatie.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zoeken vakmensen die niet alleen de techniek in hun vingers hebben, maar die ook affiniteit hebben met de zorgbranche.

Ben jij een handige sleutelaar, fietsenmaker, zorgtechnicus of automonteur? Kan je goed met mensen overweg en kun jij je inleven in de situatie van onze cliënt? Bekijk hieronder dan of wij een functie hebben die perfect bij je past.

Weten waar je voor werkt.

Dat motiveert, geeft kracht en voldoening.

Zoek in alle vacatures
Er zijn 149 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal, Eureva en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle techniek vacatures bij Medux:

Alle techniek vacatures bekijken