Terug
Geen categorie

Brenda staat haar mannetje wel

Brenda Windhoud, bezorger bij Medipoint

Toen Brenda solliciteerde als bezorger bij Medipoint Amsterdam werd er eerst even bij haar gepolst of ze het wel leuk vond om met alleen maar mannen samen te werken. Gelukkig was dat geen enkel probleem. Brenda past er prima tussen en is heel duidelijk over haar eerste maanden: ‘Ik vind het geweldig!’

 

Voordat Brenda bij Medipoint begon, was ze nog een beetje zoekende. Zo had ze best al wat baantjes gehad, die het nét niet helemaal waren. Tot ze zich realiseerde: ik moet gewoon naar buiten!  

Zo gezegd, zo gedaan. Sinds mei is ze als bezorger aan de slag en zit ze helemaal op haar plek. ‘Het is best veel informatie in het begin. En je moet echt inzicht hebben. Qua rijden, maar ook met het in elkaar zetten van de bedden. Je komt vaak op drukke plekken in het centrum van Amsterdam, dan moet je wel rustig blijven. Maar ik laat me niet gek maken hoor, het komt altijd goed!’ 

Toen ze zagen dat ik mijn mannetje wel sta, was het goed.

Ook weet je nooit van tevoren waar je binnen stapt en wat je aantreft. Dat kan soms best heftig zijn. ‘Iemand is bijvoorbeeld ernstig ziek of iemand is onlangs overleden. Dan kom jij langs om dat bed weer op te halen… Het mooie van dit werk is dat je vaak iets voor iemand kan betekenen, maar dit soort situaties raken mij wel.’ 

Gelukkig heeft Brenda een heel fijn team dat altijd voor elkaar klaar staat. Iedereen is heel behulpzaam en denkt mee. Ook is het heel gezellig! ‘Ik geloof dat ik de aangewaaide dochter ben van het team haha! In het begin waren ze misschien een beetje sceptisch, maar toen ze zagen dat ik mijn mannetje wel sta, was het goed. Het is gewoon heel fijn dat ze een beetje op me passen en dat ik altijd bij ze terecht kan.’ 

Wil jij net als Brenda Windhoud impact maken?

Wij hebben verschillende Geen categorie vacatures beschikbaar: