Terug
Logistiek

Brenda staat haar mannetje!

Brenda Windhoud, Bezorger bij Medipoint

Voordat Brenda bij Medipoint begon, was ze nog een beetje zoekende. Zo had ze best al wat baantjes gehad, die het nét niet helemaal waren. Tot ze zich realiseerde: ik moet gewoon naar buiten!  Zo gezegd, zo gedaan. Sinds mei is ze als bezorger aan de slag en zit ze helemaal op haar plek.

‘Het is best veel informatie in het begin. En je moet echt inzicht hebben. Qua rijden, maar ook met het in elkaar zetten van de bedden. Je komt vaak op drukke plekken in het centrum van Amsterdam, dan moet je wel rustig blijven.

Ik laat me niet gek maken in het verkeer, het komt altijd goed!

Ook weet je nooit van tevoren waar je binnen stapt en wat je aantreft. Dat kan soms best heftig zijn. Iemand kan bijvoorbeeld erg ziek zijn of is onlangs overleden. Dan moet jij langs om dat bed weer op te halen… Het mooie van dit werk is dat je vaak iets voor iemand kan betekenen, maar dit soort situaties raken mij wel.

Gelukkig heeft Brenda een heel fijn team dat altijd voor elkaar klaar staat. Iedereen is heel behulpzaam en denkt mee. Ook is het heel gezellig! ‘Het is heel fijn dat ik altijd bij mijn collega’s terecht kan.’ 

Wil jij net als Brenda Windhoud impact maken?

Wij hebben verschillende Logistiek vacatures beschikbaar: