Stages - Weten Waar Je Voor Werkt
#wetenwaarjevoorwerkt

Stage vacatures

Medux als leer & werk plek

Bij Medux zetten wij onze collega’s op de eerste plaats. We streven er elke dag naar om het beste uit hen te halen. Iedereen is bij ons gelijk en doet mee als volwaardige collega. Wij geloven dat wanneer onze collega’s zich goed voelen, ze ook het beste aan onze klanten kunnen bieden. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden we het cruciaal om bij te dragen aan de ontwikkeling van jongeren, zodat ze theoretische kennis op school kunnen combineren met praktijkervaring bij ons.

Jaarlijks stellen we BBL (MBO) en overige stage (MBO en HBO) plaatsen beschikbaar, zowel op onze vestigingen door heel Nederland als op ons hoofdkantoor in Utrecht.

Medux als begeleider

Gedurende jouw stage periode word je intensief begeleid door onze praktijkbegeleider. In samenwerking met jouw begeleider wordt, in overleg met jouw school, een plan opgesteld om jouw doelstellingen te kunnen behalen.

Tijdens deze periode werken we gezamenlijk aan jouw leerdoelen. Wij faciliteren deze periode, maar het is ook aan jou om er zelf een succes van te maken! We dagen je uit om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en met goede ideeën te komen. Op die manier maken we samen meer mogelijk.

Medux als opleider

Je komt te werken bij een organisatie waar iedereen zichzelf kan én mag zijn. Wij bieden je een leer/werkomgeving waar jij je als collega gewaardeerd voelt en je optimaal kunt werken aan jouw ontwikkeling. Het hebben van eigen praktijkbegeleiders en leermeesters vinden wij belangrijk.

Hierdoor kunnen wij jou voorzien van de juiste kennis over onze producten en processen. Om de kwaliteit van de begeleiding te kunnen waarborgen werken we nauw samen met SBB en worden wij jaarlijks getoetst op de kwaliteit van deze begeleiding.

Medux als toekomstige werkgever

Als BBL’er kun je rekenen op een goed salaris. Daarnaast betalen we je studiekosten, de middelen die je nodig hebt om de opleiding te laten slagen, de schooldag en ontvang je ook reiskosten voor de studiedagen op school. Je krijgt dus een fulltime salaris, voor vier dagen werken! Heb jij de opleiding succesvol afgerond en zijn we nog steeds blij met elkaar? Dan ontvang je een vast contract en heb je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen Medux.

Volg je een BOL of HBO stage bij Medux of haar labels? Dan ontvang je een stagevergoeding. Je krijgt aandacht vanuit onze leermeesters en praktijkbegeleiders en is er veel ruimte om jouw opdrachten te kunnen uitvoeren. Ook vergoeden we de reiskosten naar je werk.

Medux als erkend leerbedrijf

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om praktijkopleider te zijn. De jongere generatie is onze toekomst, waar wij graag een steentje aan bijdragen. Om dit te kunnen realiseren werken wij nauw samen met SBB, die het beroepsonderwijs en beroepsleven samenbrengt.

Meerdere keren per jaar bekijken we onze mogelijkheden en voegen we opleidingen toe aan onze lijst. Daarbij laten we onze organisatie jaarlijks toetsen door middel van verschillende audits. Op basis van deze resultaten wordt een plan gemaakt om onze rol als praktijkopleider ieder jaar te verbeteren en uit te breiden.

Volg jij een leer/werk traject via Medux en draag jij een nieuwe collega aan?

Dan ontvang je een bonus van maar liefst €1000,- bruto wanneer de proeftijd succesvol is doorlopen.

Zoek in alle vacatures
Er zijn 168 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal, Atlas Kidtech en Eureva zijn onderdeel van Medux.