Vacatures bij Atlas Kidtech

Atlas Kidtech, onderdeel van Medux, is hét expertisecentrum voor kinderhulpmiddelen. Kinderen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen, dat is ons doel.

 

Onze vestiging in Ravenstein heeft een eigen productlocatie, werkplaats, depot, kantoor en showroom. Vanuit onze expertise hebben wij een eigen productlijn van kinderhulpmiddelen ontwikkeld en op de markt gebracht. Verder werken wij samen met fabrikanten en toeleveranciers in binnen- en buitenland. Daardoor kunnen we perfect inspelen op de specifieke behoeften van ieder kind en voor elke situatie het juiste hulpmiddel bieden.

 

Bij Atlas Kidtech werken we met een groep enthousiaste, gemotiveerde en deskundige medewerkers, die altijd voor de kinderen met een bewegingsbeperking klaarstaan. Denk aan monteurs, afleveraars en binnendienst medewerkers. Maar bijvoorbeeld ook aan adviseurs, die zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij de indicatie, de aanvraagprocedure, het instellen en uitleggen van de zorghulpmiddelen.

 

Ben je gedreven en betrokken en wil je meer mogelijk maken voor kinderen met een bewegingsbeperking? Kijk dan of wij een baan voor je hebben die perfect bij je past.

Alle vacatures voor jou geselecteerd

Filter

Er zijn 92 zoekresultaten gevonden