#wetenwaarjevoorwerkt

Vacatures in de logistiek

Weten waar je voor werkt

Dagelijks leveren we in heel Nederland honderden revalidatie- en zorghulpmiddelen. En als de middelen niet meer nodig zijn halen we ze ook weer op. Deze middelen moeten continue beschikbaar zijn en geleverd kunnen worden op elk moment van de week. Onze klanten hebben deze zorghulpmiddelen namelijk hard nodig. Dankzij bijvoorbeeld een (elektrische) rolstoel, hoog-laag bedden, tilliften en sta-op-stoelen of een scootmobiel wordt iemands bewegingsvrijheid en zelfstandigheid vergroot. Dat is toch onwijs dankbaar werk?  

En daarom werk je bij Medux of bij een van onze labels: Medipoint, HartingBank, MHG, Atlas Kidtech en Orthototaal. Omdat je iets wil betekenen voor een ander. Iets bij wil dragen.  

Werken in de logistiek

Medux wil graag de beste zorghulpmiddelen op tijd leveren in heel Nederland. Daarom werken we vanuit verschillende eigen distributiecentra in het land. Daar bewaken we de voorraad en controleren we of de juiste middelen schoon en compleet naar de klanten gaan. Met een eigen bezorgerspool brengen we de hulpmiddelen aan de voordeur maar stellen we ze ook op maat af bij de klanten en geven we uitleg over gebruik en onderhoud.

Als logistiek medewerker, werkvoorbereider, depothouder, planner of reiniger leg jij dus de basis voor een goede dienstverlening. 

Naar wie zijn we op zoek?

Voor al deze werkzaamheden zijn we in heel Nederland continu op zoek naar gedreven en betrokken collega’s.

Ballen hoog houders. Multitaskers. Denken-in-oplossingen types. Mensen die een tandje harder lopen als het nodig is. Want denk je aan logistiek, denk je aan hectiek. Kunnen schakelen. Prioriteiten stellen. En wat bij ons nét zo belangrijk is: communicatie. Met de klant, maar ook met elkaar. Zo weet je wat je van elkaar kan verwachten. Een geoliede machine. Een team. 

Want een goed team levert het beste resultaat voor de klant. Jij begrijpt hoe belangrijk jouw werk is voor een ander. Logistiek zit in je bloed, inlevingsvermogen zit in jouw DNA. Weten waar je voor werkt. En voor wie. 

Zoek in alle vacatures
Er zijn 149 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
Medipoint, HartingBank, MHG, Orthototaal en Atlas Kidtech zijn onderdeel van Medux

Bekijk alle logistiek vacatures bij Medux:

Alle logistiek vacatures bekijken