Vacatures bij MHG - Weten Waar Je Voor Werkt

Vacatures bij MHG

Hier vind je alle vacatures voor MHG.

Onze werkwijze is onze kracht, straight, to-the- point, maar toch persoonlijk.

Weten waar je voorwerkt

MHG is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige persoonsgebonden revalidatie en zorghulpmiddelen in Zuidwest Nederland.

Een persoonsgebonden rolstoel is uniek en vraagt om maatwerk. Om de juiste rolstoel te leveren is expertise nodig: van de ergotherapeut in de instelling, van onze adviseur en van onze technische afdeling. Onze adviseurs weten als geen ander hoe een rolstoel aangepast kan worden aan de specifieke situatie van de cliënt. Samen met de behandelende ergotherapeuten in de instellingen komen we tot de beste oplossingen.

Vacatures in logistiek
Wat kenmerkt een MHG-er?

Goede zorg staat bij ons centraal. Bij MHG werken ruim 70 betrokken medewerkers. Samen werken wij hard aan zorghulpmiddelen die onze cliënten nodig hebben om mobiel te blijven. Wat een MHG-er kenmerkt? De wil om iets bij te dragen, zinvol werk te doen en om mogelijkheden te realiseren. MHG is een jong, dynamisch en innoverend bedrijf. Als medewerker van MHG ontwikkel je jezelf dagelijks om aan de steeds veranderende vraag te kunnen voldoen. Stilstand is achteruitgang. Wij zorgen er dan ook voor dat jij jezelf voortdurend kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een leuk en collegiaal team waar iedereen elkaar helpt. Je staat er dus niet alleen voor, bij MHG doen wij het samen!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures.

Zoek in alle vacatures
Er zijn 144 zoekresultaten gevonden
Laden van vacatures...
MHG is onderdeel van Medux

Bekijk alle vacatures van Medux:

Vacatures bekijken