Terug
Hoofdkantoor

Ashkan groeide door naar Corporate Recruiter

Ashkan Azimpour, Corporate Recruiter bij Medux

Maak kennis met Ashkan!

In het Recruitmentteam hebben we april vorig jaar een bekende van Medux mogen ontvangen: Ashkan! Ashkan is namelijk Afdelingsmanager geweest op onze HartingBank locatie in Meppel. Stiekem had hij al enige tijd interesse in het Recruitment vak en na meerdere gesprekken met onze Manager Recruitment Milka was het een mooie match toen er een plek vrijkwam in het team.

Voor Ashkan is hybride werken een fijn element, want hij woont op enige afstand van ons hoofdkantoor in Utrecht. De afwisseling van werkplek is daarom erg prettig en lekker praktisch.

Wanneer ik sceptische gevoelens om kan zetten naar vertrouwen, is mijn doel bereikt

 

Dankzij mijn ervaring op de locatie in Meppel weet ik goed wat er speelt op de locaties en dat komt goed van pas in mijn huidige rol.

Het is een grote leerschool en door zich te verdiepen en rond te neuzen op de vestigingen kan hij zijn kennis extra goed toepassen als recruiter. Onderlinge communicatie en een goede relatie opbouwen helpt hem en dit geeft hij ook graag mee aan nieuwe collega’s.

Bij nieuwe vacatures zijn er verschillende afdelingen betrokken en dan is een sterke onderlinge communicatie en een vertrouwensband enorm behulpzaam is zijn ervaring. Door begrip ontstaat er groei en hierdoor heeft hij al mooie matches kunnen maken voor vacatures.

Voor Ashkan is de openheid een hele fijne leerschool. Fouten maken is menselijk en hij heeft daarmee ervaren dat door dit bespreekbaar te maken, voor alles een oplossing is. Medux heeft hem helpen doorgroeien en blijft groei ondersteunen!

Wil jij net als Ashkan Azimpour impact maken?

Wij hebben verschillende Hoofdkantoor vacatures beschikbaar: