Terug
Hoofdkantoor

Pim maakt zijn ambities waar

Pim Taks, Business Proces Analist bij Medux

“Wanneer je veel ambitie hebt, zit je goed bij Medux .”

Pim is een jonge man van 26, enorm ambitieus en leergierig. Hij wordt graag uitgedaagd. Als wij hem vijf jaar geleden hadden verteld dat hij dit kon vinden binnen de zorghulpmiddelenbranche – bij Medux – had hij dit waarschijnlijk niet geloofd. En toch is het zo!

Pim heeft een achtergrond in het onderwijs. Na twee tijdelijke contracten wilde Pim onderzoeken hoe hij zijn carrière pad zou gaan vervolgen. Zijn tante werkte als Verkoopmedewerker in een van de winkels van Medipoint en stelde hem voor om tijdelijk in een van de winkels te komen helpen. Het verkopen en verhuren van zorghulpmiddelen. Zo gezegd, zo gedaan.
Pim voelde zich thuis binnen de organisatie en zag kansen. Zijn toenmalig manager  ontdekte zijn drive, talent en ambitie. Om hem uit te blijven dagen kreeg hij hierdoor al snel extra verantwoordelijkheden. Hij mocht o.a. vijf winkels aansturen en met zijn onderwijs achtergrond kon hij ook als trainer ingezet worden. Daarnaast mocht hij deelnemen aan het “High Potential” programma dat Medux aanbiedt.

Wanneer je zelf aangeeft wat jouw wensen zijn, dan gaan er een heleboel deuren open.

Zijn daaropvolgende manager zag ook zijn enthousiasme en potentieel. Omdat Pim altijd eerlijk kon zijn en aangaf wanneer hij toe was aan de volgende stap hielp Bart hem naar zijn huidige functie: Business Process Analist. Pascal en Bart zijn nu zijn stakeholders. En zijn fans. Althans, zo voelt dit voor Pim.

Pim ziet zijn toekomst binnen Medux rooskleurig tegemoet. Hij blijft in gesprek met zijn huidige manager, maar ook met diverse andere collega’s binnen verschillende lagen in de organisatie. Hierover zegt hij: ”Iedereen is heel toegankelijk. Ik heb al met verschillende collega’s, managers en directieleden mogen sparren over de mogelijkheden binnen Medux. Dat is echt tof.”

Wil jij net als Pim Taks impact maken?

Wij hebben verschillende Hoofdkantoor vacatures beschikbaar: