Terug
Hoofdkantoor

Voor Bart geen baan op de automatische piloot

Bart Thalen, processpecialist Medux

Bart weet heel goed wat hij wil. Namelijk een inspirerende omgeving, waar hij zich kan blijven ontwikkelen, waarin hij met mensen kan samenwerken en waar hij van anderen kan leren. En dan het liefst bij een organisatie waarbij je iets terug doet voor de medemens. Niet gek dus dat hij zo op zijn plek zit bij Medux! 

Eind 2019 begon Bart als administratief medewerker in Meppel. Er was direct een klik met managers Erich en Margreet. “Erich is iemand die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en stimuleert. En zo heb ik dat ook altijd bij hem ervaren!” Bart kreeg naast zijn reguliere werkzaamheden de ruimte om de hick-ups die hij in het administratieve proces tegenkwam te verbeteren en sloot zich aan bij een aantal verbeterprojecten. Deze interesse om procesmatig bezig te zijn bleek een schot in de roos.

 Als het tijd is voor een nieuwe uitdaging, moet je zelf je kansen afdwingen.

Begin vorig jaar was het voor Bart tijd om zich hier verder in te ontwikkelen en maakte hij de overstap naar een (ook voor Medux) nieuwe functie: processpecialist advies, administratie & facturatie. Supergaaf! 

En tot nu toe bevalt het hem ontzettend goed. In zijn nieuwe rol kan hij de theorie vanuit zijn opleiding perfect combineren met zijn ervaring uit de praktijk.Ik krijg de vrijheid om met eigen initiatieven te komen. Mijn ideeën worden echt opgepakt en zie ik terug in de dagelijkse werkprocessen van de vestigingen. Dat geeft veel voldoening. Het vertrouwen en de vrijheid die mijn manager Reinder geeft, werkt voor mij heel fijn.”

Ook het sociale stuk waar Bart naar op zoek was heeft hij gevonden. Niet alleen in de leuke teams waarin hij werkt, maar ook het kunnen helpen van een ander. Als we hem vragen wat hem echt is bijgebleven, vertelt hij over een dag mee met een adviseur. “Op zo’n dag weet je weer waar je het voor doet. Een cliënt weer mobiel kunnen maken die daardoor een stuk blijer in het leven staat. Dat blijft bijzonder om te zien. Ik zou echt iedere collega aanraden om eens een dagje mee te lopen en dat zelf te ervaren.” 

Het maatschappelijke, in combinatie met een organisatie die enorm in beweging is, maken dat Bart goed op zijn plek zit. “Als je je ambitie uitspreekt, wordt daarnaar geluisterd. Je krijgt de kans om je door te ontwikkelen. Hierin moet je natuurlijk ook zelf je verantwoordelijkheid pakken. Je moet zelf je kansen afdwingen.” 

Want aan ambitie geen gebrek… Zodra Bart het gevoel krijgt dat hij te lang op de automatische piloot aan het werk is, zal hij aan de bel trekken dat het tijd is voor iets nieuws – hij wil natuurlijk wel uitgedaagd blijven ;-)! 

Wil jij net als Bart Thalen impact maken?

Wij hebben verschillende Hoofdkantoor vacatures beschikbaar: