Terug
Planning & Administratie

Bart draagt zijn steentje bij

Bart Veerbeek, Administratief Medewerker bij HartingBank

Yeah! Bart is glansrijk door zijn proeftijd heen als hij vertelt over hoe hij zijn eerste weken bij HartingBank Eelde heeft ervaren.  

Na een periode van tien jaar bij zijn vorige werkgever, vond hij het de hoogste tijd voor iets nieuws. Wat dat dan moest zijn, wist hij eigenlijk nog niet precies, maar één ding was zeker. Hij wilde weer uitgedaagd worden in zijn werk. Nieuwe dingen leren, fouten kunnen maken en niet alles op de automatische piloot. Het lijkt erop dat hij die uitdaging hier heeft gevonden! 

“Er komt veel op je af, alles is nieuw. In het begin was ik aan het eind van de dag echt even thuis aan het bijkomen haha! Maar ik vind het heel leuk en ben heel blij met mijn collega’s. Ik kan alles vragen en hoe druk het ook is, iedereen is altijd bereid om je te helpen. Dat maakt dat het heel persoonlijk voelt en veilig om dingen te leren. Het voelt nooit alsof je ‘lastig’ bent wanneer je iets niet weet.” 

Wat ook helpt, is dat de werkplaats beneden zit. Bart gaat graag tussen de administratieve werkzaamheden door kijken wat ze daar precies doen. Op die manier krijgt hij meer gevoel met hoe het hele proces nou precies loopt. “De orders die bij ons binnenkomen, worden beneden verwerkt. Elk onderdeel is belangrijk. Ik vind het gaaf om te zien hoe ‘de codes’ die ik invoer, resulteren in een (op maat gemaakte) rolstoel.” 

Ik kan echt een steentje bijdragen. Dat geeft gewoon een goed gevoel.

Binnenkort gaat hij een dagje mee met een paramedisch adviseur en een servicemonteur, zodat hij ook een beter beeld krijgt over hoe het er bij de klant aan toe gaat. “De verhalen die ik hier nu al van meekrijg vind ik mooi om te horen. En soms zitten er echt grappige dingen tussen, zoals bijvoorbeeld een monteur die dan wéér langs moet, omdat een mevrouw wéér een lekke band heeft, maar dan helemaal blij terugkomt, omdat ze wél een lekker gebakje voor hem klaar had staan.” 

Dat is ook de reden waarom Bart voor HartingBank heeft gekozen. Hij weet dat hij indirect mensen verder kan helpen. “Ik kan een steentje bijdragen. Ook al is mijn werk misschien vrij abstract met het invoeren van orders en codes, ik weet dat achter elke code een rolstoel zit, die iemand weer een stukje bewegingsvrijheid geeft. Dat geeft gewoon een goed gevoel.” 

En wat Bart hierna gaat doen? Wie weet! Hij zal in ieder geval niet weer te lang wachten om iets nieuws uit te proberen. En bij Medux zijn genoeg mogelijkheden voor een mooie vervolgstap… 

Wil jij net als Bart Veerbeek impact maken?

Wij hebben verschillende Planning & Administratie vacatures beschikbaar: