Terug
Planning & Administratie

Romaine ging van Klantenservice naar Planning

Romaine Groenevelt, Serviceplanner bij Medipoint

“Geen dag is hetzelfde. Je weet nooit van tevoren wat je kan verwachten.” 

Romaine is 24 en woont samen haar vriend in Doorwerth, een klein dorpje tussen Arnhem en Ede. Het is er lekker rustig, wat ze heerlijk thuiskomen vindt. Op haar werk echter, wil Romaine graag wat meer actie. Elke dag hetzelfde is niks voor haar. 

Vanuit een zorgachtergrond is Romaine op de klantenservice bij Medipoint begonnen. Ze wilde heel graag een link met de zorg houden, maar zonder het fysieke aspect. Na een leuk gesprek met Recruitment en de afdeling, kon ze al snel starten. Het was best even een omschakeling, maar ze was blij dat ze op deze manier mensen kon blijven helpen.

“Ik heb toch dat zorg hart en wil gewoon dat mensen het zo goed mogelijk voor elkaar hebben. Ik heb de kennis van heel veel hulpmiddelen, dus dat kwam in deze functie goed van pas. Het was leuk om hierin écht te kunnen adviseren. 

Klantenservice bleek een mooi startpunt voor een vervolgstap in haar loopbaan. Want voor een fulltime werkweek, moest er voor Romaine toch wat meer afwisseling komen in werkzaamheden. Binnen een week nadat ze dit met haar manager had besproken, kon ze op gesprek voor de rol van serviceplanner.

Het voelt als een soort familie. Je werkt echt sámen en dat geeft een hele fijne sfeer.

De functie was een schot in de roos. De diversiteit in haar baan bevalt haar ontzettend goed. “Je weet nooit van tevoren wat je kan verwachten, je moet continu schakelen, oplossingen bedenken…dan is het heel fijn als het toch allemaal weer lukt.”  Ook haar team is erg gezellig en lekker divers. Ze werkt samen met collega’s die allemaal vanuit een andere ervaring aan het plannen zijn. Iedereen heeft zijn specifieke kennis en helpt elkaar. 

Dit behulpzame vindt Romaine sowieso heel kenmerkend voor onze organisatie. “Het voelt als een soort familie. Je werkt echt sámen en dat geeft een hele fijne sfeer. Mensen zijn altijd bereid te helpen. Dat komt denk ik omdat we met zijn allen hetzelfde doel voor ogen hebben: we helpen mensen die het hard nodig hebben.” 

Ze blijft daarom graag bij Medipoint werken. “Het is gewoon een prachtige organisatie, met een grote diversiteit aan banen – er is altijd wel een baan die bij je past! En als je zelf aangeeft wat je wil, of waar je ambitie ligt, zullen ze altijd met je meedenken over wat de volgende stap voor je zou kunnen zijn.” 

Wil jij net als Romaine Groenevelt impact maken?

Wij hebben verschillende Planning & Administratie vacatures beschikbaar: