Terug
Management

Cindy maakt haar droom waar!

Cindy Ruijs - Terpstra, Afdelingsmanager bij HartingBank

Cindy zit net een paar weken in haar nieuwe functie van Afdelingsmanager als we haar spreken. Het is dus allemaal nog even wennen, maar het is duidelijk dat ze enorm op haar plek zit in Den Hoorn. 

Het begon allemaal bij HartingBank Dordrecht. Wat eerst een tijdelijke functie zou zijn, werd een heel mooi avontuur van vijf jaar, waarin ze veel heeft geleerd. Als onderhoudsplanner sta je met iedereen in contact en het is lekker hectisch. Zo leer je de branche goed kennen, maar blijf je ook jezelf ontwikkelen.  

Na vijf jaar begint Cindy nu aan een volgend hoofdstuk! In een nieuwe rol, op een nieuwe locatie. Voor haar een droom die uitkomt. Vol trots vertelt ze: ‘Het is allemaal nog even wennen hoor, maar ik vind het superleuk! Vooral het coachen vind ik echt heel leuk. Als jongens nu naar me toekomen met een probleem of vraag, heb ik het gevoel dat ik er echt wat mee kan. Dat geeft een goed gevoel.’

Ik ervaar dit gewoon als een hele mooie, leuke nieuwe kans. Mijn droom is uitgekomen!

Een tijdje terug begon het te kriebelen. Het plannen vond ze nog steeds heel leuk om te doen, maar ze wilde meer betrokken zijn bij het team en de besluitvorming. Dit heeft ze aangegeven bij haar leidinggevende. Die reageerde direct positief. Ze ging een interne training volgen: ‘leidinggevende van de toekomst’. Nu maakt ze haar ambitie waar.

Cindy geeft als afdelingsmanager leiding aan een team van 25 man. Daar moet je wel stevig voor in je schoenen staan! Als we haar vragen hoe haar toekomst eruitziet en wat haar ambities zijn, zegt ze lachend: ‘Voor nu zit ik wel even goed! Ik ervaar dit gewoon als een hele mooie, leuke nieuwe kans. Mijn droom is uitgekomen! En ik heb gewoon heel veel zin om me verder te ontwikkelen.’ 

“Het belangrijkste wat ik tot nu toe heb geleerd? Als je niet de leiding over jezelf hebt kun je het ook niet aan een ander geven.

Wil jij net als Cindy Ruijs - Terpstra impact maken?

Wij hebben verschillende Management vacatures beschikbaar: