Terug
Management

Emiel spreekt de taal van Deventer

Emiel Nijenhuis, Afdelingsmanager Service & Onderhoud bij HartingBank

De vestiging groeit en doet het supergoed. Als afdelingsmanager Service & Onderhoud is Emiel er trots op dat hij hier met zijn team een bijdrage aan kan leveren. “De kracht van deze vestiging is onze persoonlijke benadering en kennis van de regio. We spreken elkaars taal.” 

Die persoonlijke benadering richting de klant, heeft Emiel ook richting zijn team. Toen hij een half jaar geleden de overstap maakte van onderhoudsplanner naar afdelingsmanager, wilde hij een manager zijn die staat voor zijn team. En dat is gelukt! 

“Als mijn team lekker in hun vel zit en met plezier naar hun werk gaat, heb ik het goed gedaan. Ik wil dat alles goed geregeld is, zodat ze hun werk goed kunnen doen. Én dat ze weten dat ze altijd bij me terecht kunnen. Daar voel ik me ook echt verantwoordelijk voor.” 

Ik was op een gegeven moment klaar met de handen aan het bed, maar niet klaar met de zorg.

Hij is er dan ook van overtuigd dat als zijn team tevreden is, de klant het beste wordt bediend. Dit werd voor hem bevestigd toen er onlangs brand uitbrak bij een van Deventers klanten. Om 01.00 uur ’s nachts kreeg hij een telefoontje met de vraag of het mogelijk was om 27 bedden te leveren. Gelukkig konden we helpen! Dezelfde nacht was alles geregeld. “Dan zie je hoe betrokken iedereen is en dat iedereen bereid is om te helpen. Daar ben ik dan echt trots op.” 

Niet alleen het team, maar ook HartingBank maakt zoiets natuurlijk mogelijk. Dat is volgens Emiel ook het mooie van ons bedrijf en waarom hij destijds de overstap heeft gemaakt. Na een mooie loopbaan binnen de gehandicaptenzorg, was hij klaar met de handen aan het bed, maar niet klaar met de zorg. Hij wilde op een andere manier kunnen bijdragen.  

“Ik zag het belangrijke werk dat de monteurs deden. Daar wilde ik wel onderdeel van zijn! En met de leidende positie die HartingBank heeft binnen de branche, heb je als organisatie je klant veel te bieden. We hebben een heel divers aanbod aan producten en diensten, waardoor je écht meerwaarde kan leveren. Dat is heel mooi om in de praktijk terug te zien.” 

Wil jij net als Emiel Nijenhuis impact maken?

Wij hebben verschillende Management vacatures beschikbaar: