Terug
Commercie & Advies

Hatice haar commerciële drive matcht perfect met de zorg

Hatice Ekinci, Assistent Regiomanager bij Medipoint

Hatice is van zichzelf lekker positief ingesteld. Toen ze tijdens corona haar baan als commercieel binnendienst medewerker verloor, zag ze dit als een kans om wat nieuws te gaan doen. ‘Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open’. En zo begon ze in april 2021 als winkelmedewerker bij Medipoint in Winterswijk. 

“Ik heb geen zorg achtergrond zoals veel van mijn collega’s, maar kom echt uit de commercie. Dat was in het begin best even spannend, maar iedereen heeft me supergoed geholpen. Ik voelde mij meteen welkom.” 

Wat haar direct opviel is dat Medipoint enorm servicegericht is. “We willen het gewoon goed geregeld hebben voor elke klant. We denken mee, geven gedegen advies. We willen dat elke klant zich écht goed geholpen voelt. Dat maakt dit werk ook zo leuk.”  

Ik vind het zo leuk dat ik het stukje zorg kan combineren met mijn commerciële drive.

Na ruim een jaar in verschillende winkels te hebben gestaan, heeft Hatice vorig jaar de overstap gemaakt naar een nieuwe rol. Dit was niet alleen nieuwe rol voor haar, maar óók voor de organisatie. Als Assistent Regiomanager is ze nu verantwoordelijk voor de winkels waar ze als Verkoopmedewerker heeft gewerkt. Het gaat om vier winkels en 22 collega’s die ze nu aanstuurt, en dit doet ze super!

“Ik vind het ontzettend leuk dat ik het stukje zorg kan combineren met mijn commerciële drive. En omdat het een nieuwe rol is, ligt alles nog open. Die vrijheid om te ontdekken en de weg te plaveien bevalt me erg goed. Ik ben betrokken bij de klanten in de winkel, maar ben nu ook aan het netwerken en aan het optimaliseren. Vanuit mijn team en mijn manager krijg ik het vertrouwen om hierin te leren en te groeien. Dat werkt voor mij heel fijn.” 

En de volgende stap? Daar hoeft Hatice niet lang over na te denken. Als ze deze functie helemaal goed onder de knie heeft, groeit ze graag door naar Regiomanager. 

Wil jij net als Hatice Ekinci impact maken?

Wij hebben verschillende Commercie & Advies vacatures beschikbaar: