Terug
Commercie & Advies

Julian gaat altijd voor de glimlach!

Julian de Bruijn, Adviseur bij MHG

Dat het hebben van een goed netwerk belangrijk kan zijn, bewijst Julian maar weer eens met zijn verhaal. Tijdens het sporten bij zijn vaste gym raakte hij in gesprek met een aantal ergotherapeuten, die hem wezen op de functie van adviseur bij MHG. Het was precies wat hij zocht! 

Binnen no time kon Julian beginnen. Na leuke gesprekken en een dagje meelopen met een ervaren adviseur was iedereen overtuigd. ‘Zo’n meeloopdag is echt heel fijn. Je krijgt een goed beeld van de functie en je kan kijken of het echt bij je past. Alleen vond ik het op een gegeven moment best lastig dat ik nog niks mocht doen en alleen maar aan het observeren was…laat mij maar gelijk aan de slag!’ 

Op dit moment zit Julian nog midden in zijn inwerkperiode, maar doet inmiddels al veel dingen zelfstandig. Zeker tijdens de vakantieperiode ging dat allemaal nog wat sneller, maar dat vindt hij helemáál niet erg. Als hij iets tegenkomt wat hij nog niet goed weet, kan hij namelijk altijd aan een collega om hulp vragen. 

Maar vooral het werken met ouderen vindt hij mooi. ‘Mijn doel is om het altijd een positief bezoek te maken. Soms kan iemand huilen van geluk en soms is het een kleine glimlach, maar daar doe ik het voor.’ 

Mijn doel is om er altijd een positief bezoek van te maken.

Dat is volgens hem ook het mooie aan dit werk. Je ziet direct resultaat van wat je doet. Met een nieuwe stoel, zie je gelijk dat mensen beter kunnen zitten. Vooral in de samenwerking met Orthototaal zie je een wereld van verschil. ‘Ik was er laatst bij dat iemand een hele nieuwe zitorthese aangemeten kreeg. Deze dame was helemaal scheef komen te zitten en alleen al bij het aanmeten van de nieuwe orthese werd ze zó blij. Dat was echt prachtig om te zien, dat je daarmee zoveel voor iemand kan betekenen.’ 

Julian zit dus helemaal op zijn plek bij MHG en is vastbesloten om een goede adviseur te worden. Er valt daarin nog genoeg te leren en dat maakt het erg uitdagend. ‘Gooi mij maar in het diepe, zo leer ik het snelst. En als ik iets niet weet, trek ik wel aan de bel. Er zijn altijd genoeg collega’s die me verder helpen. Dat heb ik liever dan dat ik te lang aan de hand word meegenomen – daar ga ik alleen maar van gapen haha!’ 

Wil jij net als Julian de Bruijn impact maken?

Wij hebben verschillende Commercie & Advies vacatures beschikbaar: